Deugdencoins

Investeer in jezelf!

Als we het over coins hebben bedoelen we geen bitcoins maar Deugdencoins, de beste investering in jezelf. Gebruik ze om jezelf de spiegel voor te houden en inspirerende modules en stappenplannen te volgen. Waar, wanneer en hoe je maar wilt.

50 coins

5,00

Kopen
10% korting

200 coins

[ 20,00 ]18,00

Kopen
15% korting

1000 coins

[ 100,00 ]85,00

Kopen

Wissel je kadobon in!

Heb je Deugdencoins kado gekregen? Wissel ze in en maak jezelf een mooier mens!

Wissel in

Waarom coins?

Steun jij het MijnDeugden.nl initiatief? Koop dan Deugdencoins. Met jouw steun kunnen we het leukste nieuwe platform voor zelfontplooiing verder ontwikkelen en onderhouden. De meeste modules zijn volledig online te volgen. Dat houdt het voor iedereen betaalbaar. We kiezen voor een betaalde bijdrage in de vorm van coins om MijnDeugden.nl reclamevrij te houden. Zo kunnen we je er ook van verzekeren dat je gegevens bij ons veilig zijn (zie ook Privacy verklaring).

Hoe kom ik aan coins?

Je kunt Deugdencoins Verdienen, Krijgen of Kopen. Verdienen, als je hebt bijgedragen aan de MijnDeugden community. Krijgen, van iemand die jou de coins gunt, bijvoorbeeld een vriend of vriendin, of misschien een werkgever. Kopen, dat kun je op deze pagina doen. Je kunt zelf invloed uitoefenen op de prijs van de coins. Koop ze slim in om extra korting te krijgen. Je leest er alles over bij Betalen en Retourneren.

“Tot nu toe positief verrast. Heel leuk om aan jezelf te werken. Harley.”
Lees meer reacties…

Wat kan ik met coins?

Voor het meedoen aan één van de Modules die MijnDeugden.nl aanbiedt, betaal je vooraf met Deugdencoins. Bij elke Module staat aangegeven …

  • hoeveel coins de Module kost,
  • wat de vergelijkbare waarde in geld is,
  • hoe lang of hoeveel keer toegang geldig is,
  • wat je gaat doen, wat je leert en wat je krijgt bij je aankoop,
  • of je direct of vanaf een bepaalde datum kunt starten met de Module.

Je bevestigt je aanschaf van een module door een druk op de knop ‘Ja, ik wil’. Rechtsboven in het menu en in je account staat hoeveel coins je daarna nog hebt. En heb je je vergist? Geen punt. Lees dan bij Betalen en Retourneren hoe je je aankoop weer ongedaan kunt maken. We maken het je zo makkelijk mogelijk.

  • Deel via

Inloggen