Betalen en retourneren

Deugdencoins kadobon met vlekken (2017), Mijndeugden.nl © Future Life Research BV, gelicenseerd onder CC-BY-NC-ND 4.0 (zie: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/).
Deugdencoins kadobon met vlekken (2017), Mijndeugden.nl © Future Life Research BV, gelicenseerd onder CC-BY-NC-ND 4.0.
 1. Deugdencoins zijn virtuele betalingseenheden die alleen kunnen worden gebruikt via het platform MijnDeugden.nl. Daarmee kun jij als Gebruiker de toegang tot Modules krijgen. Deugdencoins blijven geldig zolang MijnDeugden.nl bestaat.
 2. Deugdencoins kun je Verdienen, Krijgen of Kopen:
  • Verdienen, omdat je positief gedrag hebt laten zien. Bijvoorbeeld door het afronden van een module of door veel bij te dragen aan de discussie. Je kunt ook coins verdienen als je ons helpt mijndeugden.nl te verbeteren.
  • Krijgen, van iemand die jou als Gebruiker de coins gunt: een vriend of vriendin, of misschien een werkgever. Als je coins krijgt, kun je ze naar eigen inzicht inzetten. De gulle gever krijgt absoluut niet te horen wat je ermee gedaan hebt. Je mag natuurlijk wel een bedankje sturen. MijnDeugden.nl schenkt soms coins om je de gelegenheid te geven eens wat uit te proberen. Coins krijg je in de vorm van een kadocode die je kunt inwisselen tegen coins op MijnDeugden.nl.
  • Kopen, voor geld. Een Gebruiker koopt de coins via de site en betaalt met Paypal, IDEAL en dergelijke. Koop je een grotere hoeveelheid coins tegelijk, dan krijg je korting. Je ontvangt een digitale factuur bij de aanschaf van Deugdencoins. Als een Gebruiker toch een papieren factuur wil, kan deze per e-mail aangevraagd worden.
 3. MijnDeugden.nl geeft duidelijk aan wat een Gebruiker kan verwachten bij de koop van Deugdencoins. Mocht je toch niet tevreden zijn over de aankoop, dan krijg je je geld terug. Wil je recht hebben op teruggave van je geld, dan moet je dit binnen zeven werkdagen na aankoop laten weten in een brief of email. Dit geldt alleen voor coins die zijn gekocht met geld. Coins die je hebt gekregen of verdiend kunnen niet in geld worden uitgekeerd.
 4. De toegang tot een Module wordt afgerekend met Deugdencoins. Bij elke Module staat aangegeven hoe lang of hoeveel keer je toegang hebt, hoeveel coins dit kost, wat de vergelijkbare waarde in geld is en per wanneer je kunt starten. Je bevestigt je aankoop door een druk op de knop ‘Ja, ik wil’. Mocht je te weinig coins in je account hebben, dan krijg je bericht dat je eerst je coins moet aanvullen voordat je verder kunt.
  MijnDeugden.nl geeft met duidelijke productomschrijvingen aan wat jij als Gebruiker kunt verwachten van een Module. Toch kan het zijn dat je een Module aanschaft, maar je bedenkt. Omdat er verschillende soorten Modules zijn, zijn er verschillende regelingen:

   • Modules met digitale producten: Als je de digitale producten niet gebruikt of annuleert op de eerste dag dat je toegang hebt, kun je binnen 24 uur na aankoop je coins terug vragen. Instructies voor annuleren vind je bij Veel gestelde vragen. Voor het terugvragen van coins gebruik je het Retourformulier.
   • Modules met fysieke producten: Neem contact op via het Retourformulier als je een fysiek product wilt retourneren, dan krijg je hier instructies over. Je krijgt nadat MijnDeugden.nl het product retour heeft ontvangen, de coins die je hebt gebruikt voor aanschaf terug. De verzendkosten voor het retourneren worden niet vergoed.
   • Modules met coaching of met een training op locatie: bij inschrijving via de website worden nog geen Deugdencoins gerekend. Zodra plaats, datum en tijdstip van de life training of coaching bekend zijn, kun je definitief inschrijven. Op dat moment worden de afgesproken coins afgerekend. Heb je definitief ingeschreven, maar wil je toch annuleren, neem dan contact op via het Retourformulier. MijnDeugden.nl moet onkosten maken voor het organiseren van de training of coaching. Daarom zijn er annuleringskosten voor de Gebruiker: Tot twee weken voor datum 25% van de aankoopsom, van twee weken tot 5 dagen voor datum 50%. Meld je later af, dan betaal je 100%.
 5. Misschien wil je ooit je account wissen. De coins die aan het account gekoppeld zijn kunnen we je in de regel niet uitkeren in geld. Je kunt ze wel weggeven aan een ander.
 6. Voor al het bovenstaande geldt dat in uitzonderlijke gevallen een beroep kan worden gedaan op onze coulance regeling. We komen er vast wel uit!
 • Deel via

Inloggen