Veel gestelde vragen (FAQ)

Problemen en oplossingen

Ik blijf maar emails krijgen van een module die ik niet meer wil doen.

Als je een module hebt aangeschaft die meerdere dagen duurt, dan krijg je elke dag een herinnerings-email. Dit stopt pas als je een module hebt afgemaakt, of als je inschrijving is verlopen op de afgesproken tijd plus een marge. In dat laatste geval kan het gebeuren dat je wekenlang dezelfde melding krijgt. Daar is een oplossing voor: Je kunt de module zelf annuleren. Ga daarvoor naar je resultaten. Door annuleren van de module stoppen de emails, maar beëindig je ook je inschrijving voor de module. Je bent dan meteen de coins kwijt waarmee je de module hebt aangeschaft. Bij Betalen en Retourneren lees je in welke gevallen je die coins terug kunt krijgen. Vragen kan altijd, we doen niet moeilijk.

Ik heb de Routewijzer aangeschaft maar er komt niks in beeld.

Dit blijkt nog wel eens voor te komen bij oudere Android telefoons of tablets. Door je mobiel of tablet naar verticale stand (portrait) te kantelen krijg je de Routewijzer wel in beeld. De nieuwe Android besturingssystemen geven dat zelf aan als optie.

Ik weet mijn schermnaam niet meer.

Je schermnaam kun je vinden in Mijn account. Als je je schermnaam wilt veranderen, klik dan bovenin het vlak eerst op ‘Wijzig profielgegevens’ en vergeet na het veranderen niet op te slaan. Waarom je een schermnaam nodig hebt? Lees hier

 

Toelichtingen

Waarom vragen jullie om een schermnaam bij het aanmaken van een account?

Naast een gebruikersnaam vragen we je een ‘Schermnaam’ te verzinnen waarmee je echt niet herkenbaar bent. We willen graag dat je vrijuit kunt praten en delen op deze website zonder dat anderen weten wie je bent. Waarom vinden we dat belangrijk? Sommige Modules geven de mogelijkheid om je ervaringen te delen met anderen. Stel je voor dat je over een dilemma op je werk vertelt en een andere gebruiker blijkt een collega te zijn. Of je deelt een vriendschapsdilemma en onbedoeld ziet die vriend jouw verhaal. Zulke situaties willen we graag voorkomen. Kies dus echt een schermnaam waarmee je niet herkenbaar bent, zelfs als je nooit geheimen hebt. MijnDeugden.nl kan contact met je opnemen als je schermnaam te herkenbaar lijkt te zijn. Geen inspiratie voor een schermnaam? Wat dacht je van een edelsteen of dier?

Waarom moet ik soms zelf mijn schermnaam intypen, kan dat niet automatisch?

Dat zouden we erg fijn vinden. We proberen dat in de in de toekomst mogelijk te maken. Voorlopig is het handwerk waarbij we jouw hulp nodig hebben.

Waarom vragen jullie naar mijn geboortejaar, opleiding en sekse?

We willen graag dat de MijnDeugden echt geschikt is voor iedereen, voor vrouwen en mannen, wat je opleiding of leeftijd ook is. Om te controleren of dat ook zo is doen we permanent wetenschappelijk onderzoek. Zodat we altijd blijven verbeteren. Als je je inschrijft vragen we naar je geboortejaar en je opleiding. Daarmee kunnen we wetenschappelijk controleren of echt alle mensen hun weg vinden bij MijnDeugden.nl. Wat jij geantwoord hebt is niet te zien voor de buitenstaander. MijnDeugden.nl geeft om jouw privacy en behandelt jouw gegevens vertrouwelijk.

Moet je een opleiding hebben om aan jezelf te werken?

Het kortste antwoord: Nee hoor. Als je kunt lezen en een computer, telefoon of tablet kunt gebruiken, dan kun je aan de slag. We zijn er voor mensen van allerlei leeftijden, allerlei opleidingen en allerlei achtergronden. Daar hebben we heel hard aan gewerkt. Het zou niet ingewikkelder moeten zijn dan Facebook of Instagram. En als je toch nog wat twijfelt: we helpen je met plezier op weg!

Wat zijn die 'Gegevens voor wetenschappelijke kwaliteit' in mijn account?

Dit zijn vragen naar je persoonlijke kenmerken, in dit geval geboortejaar, opleiding en of je jezelf vrouw of man noemt. Waarom we die gegevens verzamelen? Dat lees je hierboven bij “Waarom vragen jullie naar mijn geboortejaar, opleiding en sekse?”

Mag ik de foto's van de website gebruiken?

Bij alle foto’s op de website staat een bronvermelding met daarin weer een link naar de originele foto zonder de vlekken van MijnDeugden. We gebruiken daarvoor overigens alleen foto’s die gelabeld zijn voor hergebruik, inclusief aanpassingen. Vind je de bewerking mooi? Je mag deze foto’s hergebruiken voor niet-commerciële doelen zolang je maar netjes die bron er bij vermeld. Officieel is dat beschreven als  Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GelijkDelen 4.0 Internationaal-licentie.Creative Commons-Licentie 

 

Instructies

Ik wil mijn inschrijving op een module beëindigen.

Het kan zijn dat je een module die je hebt aangeschaft toch niet wil gaan doen. Je kunt de module zelf annuleren. Ga daarvoor naar je resultaten. Daarmee beëindig je je inschrijving voor de module. Je bent dan wel de coins kwijt waarmee je de module hebt aangeschaft. Bij Betalen en Retourneren lees je in welke gevallen je die coins terug kunt krijgen. Vragen kan altijd, we doen niet moeilijk.

 

 

  • Deel via

Inloggen