Elke organisatie integer en positief!

 • GroeirouteVia de GROEIroute werk je aan je persoonlijke groei.
 • DoerouteVia de DOEroute breng je de deugden in praktijk.
 • WereldrouteVia de WERELDroute werk je aan een mooiere samenleving.
 • BeeldrouteVia de BEELDroute beleef je de deugdenrollen door je eigen creatieve kijk op de wereld.
3500 coins[350,00]

Laat je medewerkers werken aan integer en positief gedrag via Blended Learning (prijs p.p.).


Foto: Adolph B. Rice Studio (1955) City, crowded office space. Gedownload en bewerkt door MijnDeugden.nl op 06-11-2017. https://www.flickr.com/photos/library_of_virginia/2899334278
Foto: Adolph B. Rice Studio (1955) City, crowded office space. Gedownload en bewerkt door MijnDeugden.nl op 06-11-2017.

Laat je medewerkers werken aan positief gedrag voor een integere organisatie.

Wil je ook graag dat je medewerkers vrijwillig en zelfsturend deugden als nieuwsgierigheid, samenwerken, zelfverzekerdheid en integriteit beoefenen? Dat zij hun morele competenties inzetten en verder ontwikkelen? Maak dan gebruik van een van onze mogelijkheden voor bedrijven en organisaties: een Blended Learning mix van online training in eigen tijd en bijeenkomsten op locatie. Hiermee ontwikkelen ze een gezamenlijke taal voor het bespreken van integer en positief gedrag. Zodat je medewerkers positief bijdragen aan organisatie en samenleving.

Oproep: partners gezocht voor een wetenschappelijke pilot.

We zoeken bedrijven of organisaties die zich willen verbinden aan het doel van ‘Elke organisatie integer en positief!’ We willen experimenteren met nieuwe werkvormen in deze training. Vooral rondom het introduceren van een gemeenschappelijke taal voor integriteit en positief gedrag. Als partner neem je de training af volgens de normale voorwaarden, maar er komt extra begeleiding en aandacht voor de cursisten en voor de organisatie bij. Interesse? Meer weten? Op onderstaand formulier kun je dat apart aangeven.

Wat krijgt de organisatie?

 • Organisatie waarden vertaald naar concreet gedrag.
 • Training morele competenties voor medewerkers.
 • Blended learning traject van 3 bijeenkomsten en 6 weken online modules.
 • Implementeren gemeenschappelijke taal voor integriteit en positief gedrag.
 • Ontwikkelen als integere organisatie.

Wat krijgt de medewerker?

 • Meer positief gedrag, meer integriteit en meer balans in je leven.
 • Combinatie van bijeenkomsten en online praktische oefeningen.
 • Met collega’s ervaringen delen en van elkaar leren.
 • Extra ondersteuning van een ecoach.
 • Een certificaat na afloop.

Wat gaan we doen?

Je kiest binnen je organisatie een groep van 10 tot 25 medewerkers die samen dit traject aan gaan. Zij volgen een Blended Learning programma van afwisselend bijeenkomsten op locatie (3 keer 2 uur) en online sessies (achtereenvolgend 1, 2 en 3 weken ongeveer 30 minuten per dag). Het is een trainingsoplossing die uitgaat van de sterke kanten van medewerkers en zelfsturing stimuleert. Totale urenbelasting pp is ongeveer 20 uur in 6 weken. Datum, tijd en plaats van de training worden gekozen in overleg. Prijs pp 350,00 euro bij een groep van 10-25 personen.

De deelnemers vullen om te beginnen de online Deugdenspiegel in. De uitslag nemen ze mee naar de eerste bijeenkomst. Daar leren ze over Deugden en de Deugdenrollen en laten zich inspireren door leuke en nuttige oefeningen. Vervolgens gaan ze een week lang aan de slag met een online introductiemodule. Ze gebruiken daarvoor hun laptop, tablet of smartphone. Bij de tweede bijeenkomst bespreken de deelnemers met elkaar hun ervaringen. Daarna maken ze onder begeleiding een persoonlijk plan voor de tweede online sessie van 2 weken. Na de derde bijeenkomst volgt nog eens een online sessie van 3 weken, passend bij de individuele leerdoelen. Tot slot vullen ze nog een keer de Deugdenspiegel in en zien het resultaat van hun inspanningen.

Interesse in deze Blended Learning training voor medewerkers?

Geef je naam en gegevens door en we nemen contact met je op.


Ja, natuurlijkMisschien, vertel me meerNee, liever niet

Na een druk op de knop krijg je per e-mail een bevestiging van je aanmelding. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Inloggen