MijnDeugden Coach

  • GroeirouteVia de GROEIroute werk je aan je persoonlijke groei.
  • DoerouteVia de DOEroute breng je de deugden in praktijk.
  • WereldrouteVia de WERELDroute werk je aan een mooiere samenleving.
  • BeeldrouteVia de BEELDroute beleef je de deugdenrollen door je eigen creatieve kijk op de wereld.
600 coins[60,00]

Kies een coach voor extra begeleiding rondom deugden en positief gedrag. Prijs op aanvraag.

 

Kies een coach voor extra begeleiding

De online modules en stappenplannen van MijnDeugden kun je zelfstandig volgen. Maar soms is het fijn om een persoonlijke coach te hebben. Iemand met wie je je uitdagingen, twijfels en voortgang kunt bespreken. Iemand die jou begeleidt bij deugden en positief gedrag.
Op deze pagina vind je zo’n personal coach.


Nicolet Theunissen – online coach

Aanpak en specialiteiten

Coachen doe ik vooral via de modules en stappenplannen op MijnDeugden.nl. Hierin heb ik al mijn coaching-kennis over deugden en gedragsverandering gestopt. Ik houd een oogje in het zeil op de achtergrond, om te checken of jij wel de ervaring krijgt die je zoekt. Alles wat jij intypt behandel ik als zeer vertrouwelijk en niemand anders bekijkt deze gegevens. Als extra kan ik je online begeleiden (via email, sms, enzovoort) voor extra verdieping bij alle modules en stappenplannen. Geïnteresseerd? Neem contact op dan bespreken we de mogelijkheden en tarieven.

Ervaring en opleiding

Dr. N. Theunissen is gepromoveerd psycholoog (zie cv en publicaties), is lid van de Association for Moral Education (AME) en de Vereniging voor Onderwijs Research (VOR) en houdt zich aan de Gedragscode voor onderwijsonderzoekers en de Nederlandse Gedragscode voor beroepscoaches.

Contact

 

coach Profielfoto Nicolet C.M. Theunissen


Coach/Begeleider? Hier kun jij staan!

Aanpak en specialiteiten

Ervaring en opleiding

 

Contact

 

coach Foto: Matthew Paul Argall (2016) Two people sitting on a bench at RJ Hamer Arboretum. Gedownload en bewerkt door MijnDeugden.nl op 06-11-2017. https://www.flickr.com/photos/79157069@N03/26427657396


Inloggen