Over ons

Groei

MijnDeugden.nl is een website voor persoonlijke groei geïnspireerd door deugden. Je werkt aan positief gedrag in je eigen ontwikkelomgeving. Dat doe je alleen of samen met anderen. Wanneer, waar, wat en hoe je maar wilt: Je kiest zelf aan welk positief gedrag je wilt werken en welke methoden je daarbij het prettigst vindt. Mobiel of op de computer. Korte modules, advies of een uitgebreide cursus.
MijnDeugden.nl groeit zelf ook. Jullie blijven met ons mee denken, wij blijven modules ontwikkelen. Iedereen heeft tenslotte weer andere wensen. Alles kan, alles mag, zolang het maar bijdraagt aan het ontwikkelen van positief gedrag. Denk met ons mee en je krijgt een aantal coins als dank.

Positief

Voorbeeld van Modules (2017), Mijndeugden.nl © Future Life Research BV, gelicenseerd onder CC-BY-NC-ND 4.0 (zie: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/).MijnDeugden.nl wil de wereld een beetje mooier maken. We blazen het klassieke begrip Deugden nieuw leven in op basis van Wetenschappelijke inzichten uit de psychologie, onderwijskunde en filosofie. Het resultaat? Meer positief gedrag in het dagelijks leven.

Voor jou!

MijnDeugden.nl is bedoeld voor iedereen die aan zijn of haar het eigen positieve gedrag wil werken. Je maakt dan ook een persoonlijk account aan waarvan wij de Privacy heel serieus nemen. Je geeft zelf je ontwikkelomgeving vorm door de keuzes die je maakt: jij kiest voor welke modules je je Deugdencoins inzet.

“Tot nu toe positief verrast. Heel leuk om aan jezelf te werken. Harley.” Lees meer reacties…

Ook voor organisaties

Van een organisatie of bedrijf dat wil bijdragen aan een positieve werksfeer worden we ook blij! Ben je zo’n organisatie, dan kun je Deugdencoins kado geven aan je medewerkers. De medewerkers maken daarbij zelf een account aan, zodat hun Privacy gegarandeerd blijft.
Een andere mogelijkheid is om een Onderzoek & Advies traject aan te vragen. Onze onderzoekers en adviseurs brengen dan het morele klimaat in je organisatie in kaart. We geven zo nodig advies bij verbeteringen of we evalueren interventies van anderen. En dat steeds met de bedoeling om bij te dragen aan een mooiere wereld.

Achtergrond

Hoe bereid iemand zich voor op een toekomst die niemand kan voorzien? Door zelfsturend, initiatiefrijk en flexibel om te gaan met ontwikkelingen en innovaties. Door daarbij te varen op een moreel kompas om zo de wereld een beetje mooier te maken.

MijnDeugden.nl is ontwikkeld door sociale onderneming Future Life Research BV. Een Sociale onderneming levert net als elke andere onderneming een product of dienst waar geld voor gevraagd wordt. Dat geld is nodig om een missie te bereiken: de wereld een beetje mooier maken. Future Life Research helpt mensen en organisaties zich voor te bereiden op het onbekende. Door oplossingen te vinden voor nog onbekende problemen. Door onderzoek te doen naar dat wat mensen nodig hebben om zelf de regie te nemen over hun eigen leven. Door te zoeken naar tools en software die daarbij kunnen helpen. En door nieuwe tools en software te ontwikkelen, in dit geval … MijnDeugden.nl.

 

        

Met dank aan …

MijnDeugden.nl kan niet bestaan zonder de inzet van velen. In het bijzonder zijn dat, op alfabetische volgorde: Michael Bordeaux, webdevelopment (WijzijnWolf.nl); Pauline Buit, tekst, onderwijskundig ontwerp (PaulineBuit.nl): Ingrid Coppieters, blogs (IngridCoppieters.nl); Leroy Filon, videospecialist (WijzijnWolf.nl); Rudy Godding, social selling (Social Media Dokters); Robbie Stouten, grafisch ontwerp (WijzijnWolf.nl); Hester Stubbé, wetenschappelijk onderwijskundig advies (HesterStubbé); Kelvin Tan, front-end development (WijzijnWolf.nl), Nicolet Theunissen, initiator, regie, wetenschappelijke basis, tekst, art-work (Futureliferesearch.nl); Sandra Vonk, socialmedia (Social Media Dokters); Esther van der Wegen, verhalen (Huis van Duif). En we hopen natuurlijk dat jij je reactie geeft en meedenkt. Nieuwsgierig geworden?

Aan de slag!

 

  • Deel via

Inloggen