Wat anderen zeggen

Hieronder is zomaar een greep uit de reacties van testers, positieve pioniers en meedenkers. Zij steunen het MijnDeugden.nl initiatief, jij ook? Koop dan Deugdencoins. Met jouw steun kunnen we het leukste nieuwe platform voor zelfontplooiing verder ontwikkelen en onderhouden. De coins kun je gebruiken om jezelf de spiegel voor te houden en inspirerende modules te volgen, waar, wanneer en hoe je maar wilt.

 
Reacties:

 • Gebied dat aandacht vraagt komt naar voren, lekker intiutief in te vullen. Ben ik eerlijk, echt? flitste wel eens voorbij en is ok denk en meen ik. Condorcat.
 • Heb me net pas aangemeld. Vind het wel n topinitiatief. JustAnotherDrop.
 • Het bezoek aan de mindmap helpt mij inderdaad mijn doelen te structureren. Gaaf ding trouwens. Mhier.
 • Ik schrok enorm van mijn lage score ‘dankbaar mens’ in de Deugdenspiegel. De mindmap laat vervolgens goed zien waar het ‘fout’ gaat. Tot nu toe positief verrast. Heel leuk om aan jezelf te werken. Harley.
 • Ik heb 2 weken geleden de deugdenspiegel gedaan. Dat vond ik erg interessant. Vooral de wetenschappelijke benadering die je gekozen hebt. Ik lees met plezier de voorbeelden. En als pionier ga ik hem nog een keer doen. Wordt vervolgt. Spinaap.
 • Ik vind de kleuren van de site heel mooi. Aquamarijn.
 • Ik heb de deugdenspiegel gedaan en de uitslag gaf dezelfde positiviteit weer als mijn week. Wereldjuf.
 • Site ziet er mooi strak uit. Herkenning en rustige opbouw helpt. Adviseur directie.
 • Leuk en leerzaam, een uitdaging om mee aan de slag te gaan! Lay-out website vind ik heel prettig! Negen.
 • Na het invullen van de deugdenspiegel ga je nadenken en werken aan jezelf. Mijnidee.
 • Vragen zijn kort en helder. Ook fijn om te weten dat je hem vaker in kan vullen. Rapportage korte profieleigenschappen in 2 zinnen: lekker compact. Handen.
 • Mooi mens mindmap: Mooi overzicht trouwens :). Miro.
 • Ik moet zeggen het was soms best confronterend. Nu was ik van te voren ook geen slecht mens, maar ik heb wel bepaalde nieuwe inzichten gekregen die ik positief heb benaderd. De wijze lessen van MijnDeugden.nl neem ik mee in de toekomst. Nouveau Départ.
 • Wat vind je er goed aan? Het regelmatig er mee bezig zijn zodat het hopelijk in mijn gewoonten wordt opgenomen.
  Openingmaker.

 

Natuurlijk hebben de eerste deelnemers in het begin de nodige ontberingen meegemaakt. Vooral de testers en positieve pioniers deden daarvan verslag. Hieronder een bloemlezing. Gelukkig zijn de meeste problemen inmiddels opgelost!

 

 • OPGELOST: Heb me aangemeld als officiele tester via het formulier – maar dat viel niet mee: het veld telefoonnummer pakt het nummer niet (ook niet met ++316xxx ; 06-xxx; 06xxxx) Geeft als melding dat het email adres (huh: dit was toch het veld voor telefoonnummer?!) niet volledig is ingevuld. Heb toen maar mijn emailadres ingevuld en toen werd het formulier geaccepteerd. Handen.
 • Foto: W. Boag (1872) plus vlekken van MijnDeugden.nl StateLibQld, Groom's Pioneer Bakery, Griggs Street, Stanthorpe. Gedownload op 02-06-2017.
  Foto: W. Boag (1872) plus vlekken van MijnDeugden.nl StateLibQld, Groom’s Pioneer Bakery, Griggs Street, Stanthorpe. Gedownload op 02-06-2017.
 • OPGELOST: Dit is heel gek maar ik blijf iedere dag een mail ontvangen voor de module waar ik geen toegang meer toe heb en die ook al is afgelopen. Subani.
 • OPGELOST: Tijd voor dag 3 geeft een foutmelding, sorry, je hebt geen toegang tot deze module. Dag 1 en 2 werkten wel. Sobek.
 • OPGELOST: Ik heb een deel van de module verhalen die deugen (dankbaar mens) gedaan. Omdat ik een paar dagen niet op mijn mail gekeken heb en niet heb ingelogd, kan ik nu niet meer in de module. Spinaap.
 • OPGELOST: Je contactlink in je mail verwijst door naar https://enaming.com/contact-com/ Denk dat de URL te kort is…. PVW.
 • OPGELOST: I.p.v. een opdracht krijg ik hetzelfde bericht om 07:00, als bij de aanmelding gisteren en geen opdracht. Idem als ik vervolgens via mijn account op het programma klik. Vivre.
 • OPGELOST: Is het nodig dat ik elke keer opnieuw de algemene voorwaarden aan vink? Kan dat niet in mijn profiel? Miro.
 • OPGELOST: In iedere route zitten ook een aantal algemene modules (deugdenspiegel, mindmap, routewijzer). Zou je die standaard onderaan kunnen zetten, zodat de specifieke modules per route eerst te zien zijn. Nu staat de deugdenspiegel steeds in het eerste rijtje, en krijg ik het gevoel dat dat alles is wat je te bieden hebt. Aquamarijn.
 • IN UITVOERING: Het lijkt me leuk om op de site nog wat meer te lezen wie de site heeft opgezet en wat je daarin motiveert/enthousiasmeert. Dus wie zit er achter de site? Wat is de link met je andere werkzaamheden? BVDB.

 

Meer feedback is altijd welkom. Vertel vooral over je ervaringen via de Denk Mee knop hieronder aan de pagina. Vind jij het goed wat MijnDeugden.nl doet? Steun ons en koop Deugdencoins. Met je steun kunnen we het leukste nieuwe platform voor zelfontplooiing verder ontwikkelen en onderhouden. De coins kun je gebruiken om jezelf de spiegel voor te houden en inspirerende modules te volgen, waar, wanneer en hoe je maar wilt.

 • Deel via

Inloggen